Audio Service Nederland:
maatwerk in evenement verzorging

Audio Service Nederland is ontstaan uit de hobby van Jeroen Struik: plaatjes draaien. Die waren toen nog heel gewoon. We spreken over ongeveer 1985. In die tijd sprak nog niemand de digi-taal. Via schoolfeestjes en als vaste DJ in een lokale discotheek is Jeroen Struik gegroeid tot allround geluidsverzorger. Echter in dit proces ontwikkelde ook het gevoel voor klank. Het steeds beter ten gehore kunnen brengen en het steeds zoek naar hogere kwaliteit van geluidsapparatuur werd een belangrijk onderdeel van het geheel.

 

Alles of niets

Toen Jeroen jaren later de keuze maakte zich hier fulltime mee bezig te gaan houden is de keuze dan ook gemaakt om eerste klas materialen in te zetten. Beter helemaal niet dan half. Nuchter blijven nadenken en kwaliteit leveren ligt ook in zijn karakter. Het kost iets en daar wil Jeroen dan ook graag iets voor leveren waar beide partijen een goed gevoel aan over houden.

 

De naam

Audio Service Nederland is een naam die de lading dekt. Een audiosignaal is een signaal dat informatie voor het hoorbare frequentiegebied bevat. Het woord audio is Latijn en betekent letterlijk ik hoor (van audire = horen). Audio is veel meer is dan geluid. Een groot misverstand is dat een grote luidspreker wel goed zal zijn omdat deze heel hard kan, en andersom. Het gaat om klank en niet om geluidssterkte. Vandaar het woord Service. Wij verzorgen niet alleen materiaal, maar ook vullen wij de wens in van de klant.

Audio Service Nederland is gelieerd aan Pluto Rentals, de eerste geregistreerde bedrijfsnaam. Audio Service Nederland levert niet alleen Geluid maar ook Beeld, Licht en alle evenement-benodigdheden zoals Podium, Aggregaten, en alles wat nog meer nodig is, tot zelfs confetti-kanonnen en schuim- en bellenblaasmachines…

 

Geluid

Audio Service Nederland bied een ruime keuze aan geluidsinstallaties. Vanaf heel eenvoudig te bedienen compacte sets, die zo op de achterbank mee kunnen. Tot grote installaties waar met gemak een sporthal mee gevuld kan worden. Alles is mogelijk zowel met als zonder bediening ter plaatse.

 

Licht

Audio Service Nederland heeft een uitgebreid assortiment verlichting. Veel conventionele verlichting maar de laatste tijd ook steeds meer hoog-rendement LED voor alle mogelijke opstellingen. Van Theaterspot tot lichteffect en van movinghead tot professionele lichttafel. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Beeld

Onze schermen en projectoren zijn van hoge kwaliteit en voor ieder evenement inzetbaar. Of het nu gaat om een losse beamer voor een presentatie of een videowall voor een grote zaal. Van minister tot schooljuf, iedereen kan bij ons terecht voor een optimaal beeld.

Uw specialist op het gebied van licht, geluid en beeld

Maak hier een afspraak

Uw gegevens